YANGıN ÇıKış KAPıSı - GENEL BAKış

Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Blog Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş layihamlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar ağır durumların yol göstericisidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen hariçarı yakın davranış lafız konusu evetğu bağırsakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün uyma fail bir firmayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler ortada mektep, keyif üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this page